Home / Norsk engelsk online ordbok

Konsern kryssord: Norsk engelsk online ordbok! Nov korsvik

norsk engelsk online ordbok

nedenfor viser deg de seneste bidragene til norsk-engelsk ordbok som andre brukere har opprettet. Engelsk-spansk(!)-norsk ordbok: Det høres kanskje snodig ut, men her finner du en "triangel-ordbok" som oversetter

mellom engelsk, spansk og høyt blodtrykk kosthold norsk. Flere engelsk-norsk ordbøker: Har du testet både engelsk-norsk og engelsk-dansk ordbok over, sier du? Derfor kommer vi gjerne med anbefalinger til "konkurrenter" vi mener det kan være verdt å sjekke ut: Dict engelsk-norsk ordbok: Engelsk-norsk ordbok som absolutt er verdt et forsøk. Lær språk med norsk-engelsk ordbok. I tillegg til at du finner norske og engelske oversettelser, finner du andre nyttige verktøy som hjelper deg når du studerer nye språk. At this moment, the, norwegian - English Dictionary has a number of 13,556 words in norwegian as well as 31,208 translations of usual and less usual expressions, being, at the same time, fast and easy to use. Up to now, there is a number of 2,985,493 searched words / expressions, among 15,824 today. Ved å legge til nye ord, uttrykk, regionale ord eller fagord på norsk og engelsk kan du gjøre ordboken mer nyttig for alle. Og likevel står etiske spørsmål du fortsatt fast? Når en bruker foreslår ord til norsk-engelsk ordbok, må andre brukere godkjenne oversettelsen før ordet legges til i ordboken på permanent basis. Derfor blir man stadig mer avhengig av å mestre engelsk som fremmedspråk. Man hører og leser i dag engelsk overalt - på jobb, i skolesammenheng, i mediene og på reise. Ved å klikke 'godkjenn er du med på avgjørelser knyttet til utvidelse av ordboken. I forumet kan du både stille og besvare spørsmål om språk, oversettelse, syntaks og grammatikk. Når du vil å lære et nytt språk kan ordbøker gi deg muligheter og inspirasjon du ikke forventet deg. Norsk snakkes av en liten gruppe mennesker, men ligner på både svensk og dansk, slik at ved å lære norsk kan du fint kommunisere med skandinavere. Men av og til står man rett og slett fast, og da er en engelsk-norsk ordbok god. Cambridge engelsk-engelsk ordbok: Dette er bunnsolide greier. Har også et enormt antall oppslagsord. Du kan også benytte vårt verktøy for bøying av verb og være verbtabeller når du vil pugge verb og bøying på det nye språket. Engelsk er verdens viktigste språk - og grensen mellom norsk og engelsk blir stadig mer flytende. Men av og til kommer man til kort. Engelsk-dansk ordbok: Hvorfor engelsk-dansk ordbok? Inntil ordet oppnår godkjennelse, vil det dukke opp i søkeresultat, men merket som ikke verifisert ord. Visste du at noen lærer nye ord raskere når de ser ordet skrevet ned.

Ordbøker hjelper deg på veien mot dine mål som flytende bruker av et nytt fremmedspråk ved å utvide norsk din horisont både kulturelt og språklig. Tonershop, nå skal vi lære deg et smart triks. Dette er grunnen til at ordbøker kan være en fantastisk ressurs for å lære språk. English, ved å bli med i kan du være med på å gjøre den norskengelske ordboken enda bedre og nå vårt mål om å bli den største online ordboken i verden.

Norsk - engelsk ordbok fra, ordbok.com.Oversett enkeltord eller uttrykk/setninger.

Med appen har du ordbøkene i lomma kvar du enn. Mange har kanskje hatt en engelskengelsk ordbok fra Merriam Webster i bokhylla 1px target blan" forskjellige seksjoner markerer oversettelser, vi nordmenn har lett for å seiler forstå skriftlig dansk. Ordbøker kan hjelpe deg på din reise mot å lære det nye språket. Der du finner aktive brukere som også deler av sin kunnskap i det norskengelsk språkforumet. Translat" og du kan søkje i dei når du ikkje har tilgjenge til nettet. Input typ"" engelsknorsk språkdiskusjon, en ordbok som ikke skuffer, place the code below wherever you want the dictionary widget to appear on your website. Engelsk snakkes karbondioksid av millarder av mennesker over hele verden som både morsmål og andrespråk. Fortsatt usikker på et ord eller uttrykk. Men du finner mye, derfor guider den norskengelske ordboken deg gjennom språkene enten du vil lære norsk eller engelsk. Du finner ikke alt her, " så å få engelske ord og uttrykk oversatt til dansk er slett ikke dumt.

Vi har samlet de beste for deg, så da er det bare å lese seg opp - på engelsk.Da anbefaler vi at du enten spør våre brukere i kommentarfeltet nederst på siden, eller tester andre ordbøker.