Home / Norsk engelsk blå ordbok

Canal digital chat. Norsk engelsk blå ordbok

norsk engelsk blå ordbok

dine spørsmål i den norsk-engelske ordboken og språkportalen. Er det flere oversettelser til et ord, får brukeren hjelp til å velge det riktige. . Boken er spesielt tilpasset behovet

til elever i den videregående skole, derfor finnes også fagord fra yrkesfaglige studieprogrammer. Logg inn, handlekurv, boka inneholder.000 oppslagsord og uttrykk. Du kan også søke i en av våre andre online ordbøker eller bruke drop-down-menyen for å se andre språk. Dersom du mener en engelsk oversettelse er feil kan du foreslå fjerning eller forbedringer. Den engelsk-norske ordboken, inneholder akkurat som s andre ordbøker, tusenvis av oversettelser for vanlige ord, spesielle faguttrykk, ord på dialekt og andre begreper. Litt forrvirrende og rotete, men likevel en god tjeneste som er verdt forsøket. Fordi det hjelper deg med å forstå andre mennesker, deres kultur, tanker og mye mer. Freedict engelsk-norsk ordbok: Freedict tilbyr en helt grei engelsk-norsk ordbok. Ved å klikke 'godkjenn er du med på avgjørelser knyttet til utvidelse av ordboken. Da trenger du vår norsk-engelsk ordbok. Har også et enormt antall oppslagsord. Men hvordan starter man egentlig med et nytt språk? Men husk å holde en høflig og faglig tone! Den inneholder både amerikanske og britiske ord og stavemåter, språktips, fagord fra yrkesfaglige studieretninger, den dekker slang, dagligtale og formelt språk. God trening er det også! Engelsk snakkes av millarder av mennesker over hele verden som både morsmål og andrespråk. Visste du at noen lærer nye ord raskere når de ser ordet skrevet ned. En ordbok bør være din beste venn i læringen. Cambridge engelsk-engelsk ordbok: Dette er bunnsolide greier. Med dine poeng havner du på vår internasjonale ranking, der du finner aktive brukere som også deler av sin kunnskap i det norsk-engelsk språkforumet. Vi nordmenn har lett for å forstå skriftlig dansk, så å få engelske ord og uttrykk oversatt til dansk er slett ikke dumt.

Norsk engelsk blå ordbok

Eksempler på bruk av ord og lar deg lytte til uttale. Ta del i å skape verdens største online språkportal. Kanskje du ikke husker eksakt stavemåte av et norsk norsk engelsk blå ordbok ord. Selv om du ikke forstår ett spesifikt engelsk ord. Men nå er det nettet som gjelder. Så forstår du gjerne en engelsk forklaring av ordet. Vi har samlet de beste for deg.

norsk engelsk blå ordbok

Norsk-engelsk blå ordbok inneholder.000 oppslagsord og uttrykk.Den inneholder både amerikanske og britiske ord og stavemåter, språktips, fagord fra yrkesfaglige studieretninger, den dekker slang, dagligtale og formelt språk.

Norsk engelsk blå ordbok

Og da er en engelsknorsk ordbok god. Aud Søyland, kan du bruke våre Spill og Quiz for å lære nye ord på en morsom og effektiv måte. Twitter, sier du, med tydelig inndelt informasjon og svært få forkortelser og henvisninger. Og legger dag sin stolthet i gode oversettelser og rikholdig med oppslagsord. Når du gjør lekser eller oppgaver knyttet til språk.

rygg