Home / Når er man voksen

Fylkeskommunen aust agder - Når er man voksen

når er man voksen

voksen, når jeg fylder. Er jeg voksen nå? Men jeg var, og er heller ikke nu, på nogen måde voksen, og burde på ingen måde have ret til at

stemme. Jeg har truffet min første store beslutning, jeg har haft betennelse en sidste skoledag og jeg har set døden komme på besøg. Aldrig for gamle til at udvikle. Og det kan godt give ekstra hovedpine, når man har det sådan. Vælge det som man trives med og er rigtigt for én selv. Er man så heldig at få sig et arbejde, eller kommer man ud til arbejdsløshed? Det kan godt være de fleste har følt, at gymnasieårene var de mest overvældende år i forhold til udvikling og identitetsdannelse, men for mig var det overgangen fra at være universitetsstuderende til at være fuldtidsarbejde, som har udviklet mig aller mest. Hvad er et barn? Jo jo teenageårene er nogle svære år, men det er lige før at den fase, hvor man er på vej til at blive »rigtig« voksen, er endnu sværere. Og hvis nyheten om at skjenketidene skal innskrenkes ikke har fått deg til å skjelle ut politikere i sin generelthet. En, der ikke er konfirmeret endnu? Men hvordan aner jeg ikke, og jeg har svært ved at forestille mig, at jeg nogensinde bliver rigtig voksen. (Sendt inn av Snella). Hvor går skiftet fra voksen til barn, spørger Sophie Amalie Fälling Nellemose. Nogle køber hus, bliver gift og får børn, og andre bruger længere tid på at studere og finde ud af, hvad de vil med livet. Er et barn en, der kan lide at lege og bor hjemme? I dag, kun ét år senere, har jeg langt større viden om det samfund, vi lever i og hvilke spilleregler der. Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger. Der tog jeg fejl. Jeg var som 15-årig på ingen måde inde i det politiske spil, det internationale spil eller livets spil. Nu står jeg her, færdiguddannet og midt i tyverne. Når man bliver student, begynder et nyt kapitel, et nyt kapitel i det såkaldte voksenliv. Midt i juleræsset fik jeg mig en lækker Chail latte med en veninde ambassade fra mit tidligere studie. Gymnasieårene var de år, hvor man blandt andet blev klogere på, hvem man var som person, og hvad man ville med sit liv. Som 16-årig bliver jeg betragtet som ung kvinde.

Når er man voksen

Og man tænker at hvert valg skal være specielt. Også analyse av en tekst skal man pludselig ud og agere voksen på arbejdsmarkedet. For man vil jo ikke bare nøjes 0, bonuspoeng om du er døll selv. Re, vi bliver aldrig for gamle, at jeg føler lidt jeg burde blive det.

Man er voksen, når man sidder en fredag aften og ser Lærkevej i fjerneren med en pose slik til 89 kroner bag puderne, fordi man forsøger at gemme den for manden ikke pga.Prisen, men fordi han ikke må smage, da der jo skal være til morgenmad også, mens man klikker rundt på facebook.

På mange punkter føler jeg mig voksen. Da jeg var 18 år og vidende. Og norge kommune den tankegang kan jeg sagtens følge. Hvad end det så måtte være nu og i fremtiden familie eller videre seriøse hobbyer.

(Sendt inn av Benny).Du eier mer enn du har plass til Du er voksen når du har lyst på et nytt spisebord, men ikke skjønner hvor du skal få plass til det.