Home / Programleder jakten på kjærligheten

To små karer. Programleder jakten på kjærligheten

programleder jakten på kjærligheten

gifte seg. TVT11:48:00Z, katarina Flatland (24) blir ny programleder for «Jakten på kjærligheten» på TV 2 etter Marthe Sveberg (35 som nylig ble mamma. Uka etter skal parene teste

kjærligheten, hvor de sammen reiser på kjærlighetstur til Genève. Publisert:05.03.14 12:48 Oppdatert:.03.14 13:01 - Det er med litt ærefrykt jeg overtar roret etter to programledere som har gjort en kjempejobb. I sommer ble det kjent at et av parene fra fjorårets sesong av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten», Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo, hadde forlovet seg. og da vi sto der og sola strålte, så måtte jeg bare lete i sekken etter ringen og sette meg på kne, fortalte Alstad. Jakten-Gudrun er ikke imponert må kjefte på frierne. Som det følelsesmennesket jeg er, blir det ikke å engasjere seg for mye, klare å holde en viss distanse til deltakerne og ikke bli for følelsesmessig involvert, sier Katarina, som er datter av Hallvard Flatland, og som ofte sto ved hans side i mediene. Saken fortsetter nedenfor: lykkelige: «Jakten»-paret Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo forlovet seg på ferie i Lofoten i sommer. Vi har kommet godt i gang. Her kan du sende brev til Jakten-bøndene. Programleder Gunhild Dahlberg forklarer til Dagbladet at hennes egen reaksjon kom litt uventet. Jeg sa til Katarina at hvis hun fant en dame til meg som jeg ville gifte meg med, så skulle hun bli invitert til bryllup. Vi gikk en tur til Mannen (et fjell,. Les også, tidenes mest populære «Jakten»-bønder les også. Hun kommer til å kle programmet kjempegodt, og jeg er sikker på at hun kommer til å kose seg glugg i hjel. Til tross for at bøndene i kveld tar det endelige harstad valget, er det imidlertid ikke helt slutt på jakten-eventyret. Her viser de fram forlovelsesringen. Dahlberg og Austli deler lommetørkle mens tårene renner hos dem begge. Katrine Moholt var programleder fra 20I 2011 overtok Marthe Sveberg som har styrt «Jakten på kjærligheten» i tre sesonger, men som nå altså er i mamma-permisjon med sin første sønn. Jakten-Kristoffer får frierne til å brekke seg på gruppedate. Hun ble veldig overrasket, men stotret fram et ja til slutt! Vis mer - Utrolig stas Å bli invitert i bryllupet til Ingvar Alstad og Trine Merete Sverkmo, synes Flatland er utrolig stas. Vegar barn Valbø og Thomas Kongstad, tar til tårene i forkant av det viktige valget. Tårevått: Heller ikke programleder Gunhild Dahlberg klarer å holde tilbake tårene når hun møter Gudrun Austli før valget. Det er tydelig at det betyr mye for de aktuelle bøndene å finne kjærligheten, og når Austli bryter ut i gråt, tar det heller ikke lang tid før programleder Gunhild Dahlberg sliter med å holde tilbake tårene. Thomas er kanskje litt mer lik meg. Jakten-bonde med telefonskrekk på Skype-date, jakten-Bjørn får en personlig gave av frieren. Blant de inviterte er blant andre den tidligere «Jakten på kjærligheten»-programlederen Katarina Flatland (29 som ledet sesongen da Alstad og Sverkmo møttes. Der kan hun avsløre at bonden blant annet prater om potet i søvne.

Jeg gleder meg til å følge med. Seertallene er nesten halvert, dette er årets Jakten på kjærlighetenbønder. Ble tatt på senga av det romantiske frieriet. Den tidligere, nå er planleggingen i full gang. Neste mandag skal nemlig bøndene hjem til sin utvalgte frier for å møte familie og venner. Jakten på kjærligheten går denne høsten inn i sin. Vi har forlovet oss, tV 2 søker bønder til ny sesong utlendinger av Jakten på kjærligheten. Jeg var veldig fortvilet, vis mer, det går mot slutten i årets sesong av Jakten på kjærligheten og i kveld skal de fire bøndene ta sitt siste og avgjørende valg.

Gunhild Dahlberg (42) er ny programleder for «Jakten på kjærligheten» på,.Hun har lang fartstid på, tV-skjermen og har bred medieerfaring både fra TV 2, NRK, radio, som VG-skribent.

Programleder jakten på kjærligheten

Jeg må jo finne min egen greie. Kirken er booket, jeg har aldri vært så usikker jeg. Trine Merethe Sverkmo var en av frierne til bonden Ingvar Alstad i Jakten på kjærligheten i fjor. For jeg vet veldig godt hvor mye planlegging som ligger bak en slik gjesteliste. Slik svarer de på forlovelsesryktene, fornøyelsespark jeg heier jo på alle, og avslører at selve festen vil finne sted hjemme på gården i Trøndelag.

Jeg kjenner jo litt til denne typen programmer, og det skal bli morsomt å gjøre «Jakten på kjærligheten» i trygge norske omgivelser, sier Katarina.Tidligere har Austli avslørt overfor Dagbladet at selv om Valbø og Kongstad er svært forskjellige menn, er det likevel kvaliteter hos dem begge som hun verdsetter høyt.