Home / Pels dokumentar

Trondheim kommune renhold: Pels dokumentar

pels dokumentar

helt hvorfor, men jeg har alltid følt meg sånn. Hun er kreativ, glad i å sy og har laget tegneserier som har blitt publisert i flere aviser og

blader. For mange er ikke dette noe man velger å bli, det er rett og slett noe man. Ikke med uakseptable arbeidsmetoder, men med valg av kontroversielle temaer og med journalistikk som skaper debatt. Snart går også hun til garderoben og begynner å kle av seg. Som furry kan de leke og utvide grensene for sin egen identitet. For noen er det en seksuell greie, men innad i miljøet er det også mange som tar avstand fra dette. Ja, ikke nok med det, statskanalen har latt aktivister, erklærte motstandere av pelsdyrnæringen, gjøre den journalistiske møkkajobben. Fint å komme seg ut blant folk På bowlingen har det verste oppstyret lagt seg. Blant anent har dyreaktivisten i filmen protestert mot pelsavl tidligere». De har reservert tre baner. Kostymet gjør at man tør å utvide sitt vanlige repertoar, sier han. Like viktig er det at NRK-lisensen aldri blir inngangsbilletten til ufarlig journalistikk. Astrid får bare fire kast før hun går tilbake og skifter til full drakt. Selv ble jeg født sånn, tror jeg, forteller Steinar alvorlig. Reaksjonene begynte å komme allerede etter at vi begynte å vise forhåndsomtalen tidligere i uka. Verre å komme ut som furry enn som homo Den vanligste fremstillingen i media og populærkulturen er typiske nerder og sosiale tapere. Ikke fordi pelsbransjen har krevd det, som enkelte har hevdet i den danske debatten. Det kan også være noe å skjule seg bak, som gjør at de kan bli den de har lyst til å være, forklarer han. Det er ekstremt mye mer tabubelagt enn andre subkulturer. Der har det i mellomtiden oppstått en krise. Sagt med andre ord, at bruken av skjult kamera var tvingende nødvendig for å avdekke viktige, kritikkverdige forhold i samfunnet. Foreløpig er det norske miljøet lite. Tilsynelatende er det ikke noe som skiller dem fra de andre som kommer og går denne lørdags formiddagen. Mange av sakene har utspring i forbrukerprogram i NRK, TV2 og TVNorge. For de fleste blir det for vanskelig. Treffe folk, ikke bare sitte hjemme og stirre i veggen, sier hun. Det var da hun ble hun «frelst forteller hun. Jeg tør å være mer normal på en måte, selv om dette ikke akkurat ser så normalt ut, sier hun og ler litt av det hun forteller. På de fleste måter en helt vanlig blodtrykk vanlig jente. Ifølge DR-redaktøren ble det kuttet i programmet fordi «visse scener var subjektive og lå på kanten av de journalistiske prinsipper for en dokumentar.

Eg er bare en mann Pels dokumentar

NRK trengte mer tid til å kvalitetssikre programmet. Konklusjonen er ikke innlysende, den rosa hunden skal en venninne få låne. Snarere en tilfeldighet, den kontroversielle radioverten Howard Stern har flere ganger laget nedlatende reportasjer om miljøet. B En kinesisk kvinne sorterer katteskinn, moralsk betenkelige sider ved seg, for noen kan pelsdrakten bety en mulighet til å leve ut en mer leken og sosial side av seg selv. Forklarer ett av pelsdyrene, jeg har forståelse for at et flertall av Kringkastingsrådets medlemmer mener programmet ikke burde vært sendt. Rett og slett fordi NRK har brukt en journalistisk metode som har vesentlige. Foreløpig er det nemlig få som finner det sunt eller naturlig at voksne mennesker kler seg ut som noe som ser ut som det er hentet fra en billedbok for barn. For noen vil skoene rett og slett ødelegge illusjonen og opplevelsen av kostymet.

Dokumentaren Pels er laget av et internasjonalt team fra Piraya film, i samarbeid med DFI, NFI og NRK Brennpunkt.Han forteller om s lvrev som er s stresset og nerv se at hvis oppdretteren g r inn og ser til valpene risikerer de at tispen dreper ungene sine.

Det finnes pels dokumentar mange grunner til at folk blir furries. Forteller hun, som er sosiolog ved Høgskolen i Vestfold. Etter å ha fått beskjed om å bruke bowlingsko er det flere som ikke vil skifte. Pels avslørte at mishandling forekommer, kort forklart er de en gruppe mennesker som har pels dokumentar en svært sterk og spesiell dragning mot dyr. Tegneserier og design, langøien er sosialantropolog og har skrevet hovedfagsoppgave om cosplayere. Jeg hadde forventninger til at Kringkastingsrådet skulle diskutere skjult kamera som journalistisk verktøy på prinsipielt grunnlag. Litt mer av bakgrunnen for dokumentarprogrammet som utløste en rekke klager.

Kritisk journalistikk begått i et etisk vakuum kan forårsake ubotelige skader på dem som urettmessige rammes.Astrid og Steinar er to av få som velger å stå åpent frem med navn og ansikt.Det som er veldig spesielt er at dette har så mange og sterke elementer av lek og barnslighet.