Home / Rema 100 bergen

Tinde hytter, Rema 100 bergen

rema 100 bergen

driver handel: Informasjonsplakater bør være nøytrale. Da BT gikk fra butikken tidlig tirsdag kveld, kort tid etter intervjuet med Madsen, var de to plakatene ved inngangen tatt ned). Det

kan sikkert oppfattes sånn,. Mener østeuropeere stigmatiseres 21-åringen har bodd i Norge og Bergen siden hun var. Med det samme ber han en ansatt om å ta ned plakatene og lage nye - der bokstavene er like store for alle språk. Jeg skal prøve å ikke bry meg så mye om den plakaten. Jeg sto et øyeblikk og kunne ikke tro mine egne øyne, egentlig. Se flere, supermarkeder, favoritter, varslinger fra Tiendeo, jeg ønsker å motta de nyeste kundeavisene fra. Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du vår bruk av cookies. Hvorfor reagerte du så sterkt? Vi kan lage nye lapper med en gang, sier Madsen da BT treffer ham i butikken. Den går direkte mot en bestemt gruppe folk, og da er det ikke riktig. Butikker, se flere butikker, rema 1000 tilbud i Bergen og andre utvalgte kundeaviser. Problemet hennes var at den samme oppfordringen også sto på polsk øverst på arket og med betydelig større bokstaver. Angell skjønner godt at Szewczyk følte seg stigmatisert i Rema-butikken. Vi kunne ikke finne din posisjon og kan derfor ikke beregne rute. Vi har ikke hatt intensjoner om noe som helst med disse plakatene. Å ha lever en oppfordring om å vise veske eller bag i kassen, er helt greit. Ikke alle er sånn. Plakaten hadde en oppfordring om å vise «deres bag/veske uoppfordret i kassen». Han sier til BT at plakatene ved inngangen har stått der cirka et halvt års tid. Skjønner du at noen kan oppfatte utformingen som diskriminerende, siden polsk står øverst og med betydelig større skrift enn den tilsvarende norske teksten? Jeg oppfattet at plakaten var direkte rettet til polakker som tyver. Derfor tror hun også at hun reagerte ekstra sterkt på Rema-plakaten. Ser du etter åpningstidene til. Finn alle telefonummer, adresser og åpningstider for, rema 1000 butikker i, bergen her.

Hun skjønner at folk kan bli irritert over tyverier. Men det er uansett ikke noen god idé å stigmatisere. Jeg liker denne butikken så godt at jeg symptomer ikke vil slutte å handle der. Spør Szewczyk, men plakater må ikke signalisere at en befolkningsgruppe er større banditter enn andre. Og er så lei av at østeuropeere i Norge blir fremstilt som kriminelle. Der alle skjønte at nordmenn angivelig var fæle butikktyver på det stedet.

Rema 1000 er Norges ledende dagligvarekjede.Hos oss finner du middagstips og inspirasjon til hverdag og helg.

Tilbudet lagret, jeg ble opprørt og emosjonell, rema 1000 Wergeland på Landås i Bergen. Mobiltelefon, bør være nøytrale, formålet med innsamlingen av opplysninger via nettsiden er å loggføre bruken av sidene for mnd å utvikle og forbedre tjenesten. Skriver, han skjønner på en måte at innehavere som er plaget av tyverier og nasking kan prøve å plukke ut og rette seg mot grupper eller nasjonaliteter de mistenker.

Jeg synes det er greit at butikkinnehaveren tok ned plakatene og endret dem, slik at de ikke bidrar til å stigmatisere én eller noen få nasjonaliteter, sier Virke-direktøren til.Rettet til polakker som tyver.