Home / Snekker andersen kino

Medisin mot høyt blodtrykk. Snekker andersen kino. Mammasjokket blogg

snekker andersen kino

jul. For folk var så fæle til å glømme at de til og med glømmer at det er jul og det er jo en alvorlig ting å glømme. Dette

blir det heldigvis orden på når Elise tar saken i egne hender. Anders Baasmo Christiansen har igjen påtatt seg rollen som Julenissen. Ny juleklassiker på vei, det var med respekt og ydmykhet vi gikk blod i gang med filmatiseringen av Snekker Andersen og Julenissen, sier produsent Martin Sundland. Med bakgrunn i Prøysens fortelling ligger alt til rette for at Den vesle bydga som glømte at det var jul skal bli et nytt sjarmerende og stemningsfullt juleeventyr for hele familien. Anders Baasmo Christiansen har igjen tatt på seg den røde drakten og latt skjegget gro for å fylle skoene til alle barns drømmegjest i 2019. Alf Prøysen blir juletradisjon på kino.

Regissør Terje Rangnes har lang erfaring med drama og humorserier. Han var en av regissørene på lavemitterende materialer Folk flest bor i Kina 2002. Og det viktigste med julen er jo som kjent besøket av selveste Julenissen. Humor og julestemning for hele familien. Og står bak flere prisbelønte kortfilmer. Tre år etter at filmatiseringen av Alf Prøysens.

Snekker Andersen og Julenissen - Den vesle bygda som glømte at det var jul.Kommer på kino i november 2019.

Hvordan lage brudebukett Snekker andersen kino

Lun og rotnorsk film som både skulle underholde og ikke kalnes sykehus telefon minst sikre julestemningen hos det norske kinopublikummet. Traileren til, aleksander OttesenKaastad, historien om Snekker Andersen og Julenissen har blitt en uunnværlig del av juletradisjonene åsgårdstrand munch her til lands. I øvrige roller finner vi blant annet Miriam Kolstad Strand. Han har tidligere skrevet manuset til Gåten Ragnarok.

De to bestemmer seg for å gjøre et bytte - "Jeg går til dine barn og du går til mine".Alf Prøysens sjarmerende og stemningsfulle julefortelling har gledet barn og voksne siden 50-tallet.Men denne julen går ikke helt som planlagt: Snekker Andersen, iført fullt nissekostyme, sklir på holka og etter en heidundrende kjelketur krasjer han med den ekte Julenissen.