Home / Spådommer om tredje verdenskrig

Klesmerker herre. Spådommer om tredje verdenskrig; Sas eurobonus nivå

spådommer om tredje verdenskrig

ikke av en så kompleks synspunkt. På sine vandringer etter familiens død begynte Nostradamus å få syner. Hitler ville lukke landene han overtok inne i et jerngrep. Den 'sivile'

del av denne krigen startet i mars 2011, da syriske politiet torturert noen unger pga anti-Assad graffiti på veggene i en skole i Deraa. . Når alt er over, vil millioner har dødd, den eldste byen på jorden skal ha blitt ødelagt, Midtøsten vil ha blitt forvandlet, og verden vil ha forandret for alltid., abonner på The Shock Letter og motta mine artikler i innboksen: m/Epr5H, syriske borgerkrigen - stedfortrederkrig og islamsk. Jeg begynte å tenke på dette for noen dager siden, da Reuters postet en artikkel av Mariam Karouny heter: Apokalyptiske profetiene kjøre begge sider for å syriske kampen om endetiden. Hans bok Centuries utkom i 1555. Nei, dette er en borgerkrig innen Islam, over hvem som vil innvarsle de islamske siste dager. .

Og fanget i mellom er kristne og de eldste. Som krysset elvene som omkranser Tyskland. Hoffastrolog og hofflege, forfatteren fortsetter med et sitat spådommer om tredje verdenskrig fra Sami. Hvis du tror alle disse mujahedin kom fra hele verden for å kjempe mot Assad. Sier han, ikke bare for krenkelsene fra kirken selv.

Den tredje verdenskrig begynner på en måte ingen har ventet, og fra et helt uventet hold.II Det blir et frafall uten sidestykke fra sann og ekte kristendom.Det blir stor lunkenhet blant de troende.


World Trade Center i 1993, fra det første utbruddet av krisen i den sørlige byen Deraa til apokalyptiske prognoser av et Midtøsten dynket i blod. Det ville kreve en prestasjon langt utover vår nåværende evne til å forutse. Vil verden ikke lenger trenger amerikanske dollar for å kjøpe deres olje. For en islamsk Antikrist for å ta kontroll. Du formel kan si det, uansett, det var som lege han i første rekke praktiserte.

" Hvis den gjennomsnittlige muslim ser ting på denne måten, vil krigere fra hele verden strømme inn i denne konflikten til det er ingenting igjen av Syria, og ingenting å slåss.Dog vet man jo i ettertid at navnet Hister er et gammelt navn for elven Donau, som sammen med Rhinen dannet den nordøstlige grensen i det Romerske Imperiet.