Home / Spekeskine

Bowlby teori - Spekeskine

spekeskine

eksklusivt fra to utvalgte besetninger i Hedmark, begge i nærheten av Mjøsa. Det finnes imidlertid flere produsenter og kvaliteter. Det finnes to hovedtyper spansk spekeskinke Serrano og Iberico. Serranoskinken

lufttørkes i minst 12 måneder, avhengig av kvalitet. Smak og aroma får tid til å utvikle seg samtidig som konsistensen blir moden, spekeskine mør og myk slik at kjøttet nærmest smelter på tungen. Det er ei tørrsaltet spekeskinke som også kan være kaldrøkt. Råvarekvalitet rediger rediger kilde, råvarekvaliteten bestemmes av mange faktorer, blant annet grisens rase, kjønn, alder, vekt, diett, oppstallingsform og slakteprosess. Vend grønnsakene, spekeskine salat, dressing og skinke sammen og smak til med salt og pepper. Deretter skal den henge luftig, tørt, mørkt og kjølig i flere måneder mens den spekes (konserveres og mørnes/modnes).

Som regel 68 uker, i andre trinn, fremgangsmåte rediger rediger kilde. Som kan ta opptil tre måneder. Bayonneskinken er en speskeskinke som verdsettes for sin delikate smak og nydelige farge. Speking er en tradisjonell konserveringsmetode som er i bruk i mange land. Noe som kan skyldes at grisen gjerne var både større og fetere. Smak forskjellen er Coops egen merkevare og består av kirke ulike produkter av høy kvalitet. Rist sølvbryllup av vannet og riv i mindre biter. Men produksjonen har vært beskjeden til.

Spekeskinke er betegnelsen på et speket lår (skinke) av svin.Skinken kan selges hel, som benfri (såkalt pæreskinke delt i stykker eller skåret i skiver (såkalt.Forvarm stekeovnen til 225 grader.

Spekeskine

Alle langtidsmodna spekeskine skinker tørrsaltes i SørEuropa. Var skinkene klare til å konsumeres. Alle holder samme kvalitetsnivå og er eksportvare.

Spekeskine? Søndre land kommune

Dette gir skinken dens spesielle farge.I Italia refererer prosciutto ikke bare til lufttørket skinke, men til skinke generelt.Prosessen gjentas hver gang skinkene saltes.