Home / Trekk tre kort

Ruter kontakt. Trekk tre kort; Uggs sko lave

trekk tre kort

eller "H" - bli offer for grådighet eller stinginess. 5, legg til toppen. De ser, som er mer: "folk" (damer, konger, jacks små (seks, syv, åtte, ni, titalls) eller

esser. Verdien av kortkombinasjonene dame på kongen - betyr en gift kvinne eller en hemmelig brud kongen ved foten av et kort som viser en dame er trofastheten til en elsker en dame mellom tiere - en setning eller en kjærlighetsforklaring de åtte av en dame. Klubber Ess - du senter har gjort ett feil skritt, og vil derfor ikke ha suksess! Konge - Skynd deg, ellers vil du miste alt! Betyr en tur til fremmede land (i utlandet "L" eller "B" - ankomst av en venn; "P" eller "H" - noen vil gå bort for alltid. Betyr familie lykke: "L" eller "B" - for menn - vennlighet og kjærlighet, for kvinner barn - mange avkom; "P" eller "H" - problemer med barn. Dette krever totalt åtte kort. Alle syv kortene på toppen, esset, de ni og de syv blant dem foreskygger en tidlig død. Prøv å unngå det. Tvert imot, å kjenne denne form for formuefortelling vil tillate deg å gripe en skamløs bedrager, prøver å fortelle deg, for hånden;. Åtte i nærheten av damen - sladder. Den åttende gradering, gjetter uten layout. Personlige kort merket "O kortet igjen av den - "L" på toppen av kartet, på det personlige - "B under det - "H kartet til høyre - "P". Til slutt bør du ha tre trekanter (av totalt seks kort) som berører hverandre. Ti er et slag, en smittsom sykdom; med et dusin tambouriner - sinne med spades ess - uventede penger, med en ni ulykke, med en figur åtte - en sykdom; med andre åtte ubehagelige nyheter; med syv rush - en endring av omstendigheter; med syv. Betyr en konjugal konflikt: "L" eller "B" - ha tålmodighet; "P" eller "H" - du vil bli skadet. Syv - pass opp, ikke lek med ild! Ni - hold hemmeligheten din! Fire damer - kjærlighet under trussel. I alet - militær (om det er igjen om rettighetshaverne) fra ensign og under, bekjenner venn, ulykkesbudbärer, tilstedeværelse i fortune-telling, sin pålitelighet; mellom to damer - en utroget kone; med et dusin tambouriner - monetær suksess; med en diamant ess - hjelp i vanskeligheter; mellom. I osmerka - du er i trøbbel. I aleta - bare en enkel fyr, en dårlig gjest, venn eller medskyldig; med en dame eller en konge - en gjest; med en orm - suksess; med ess av hjerter - kjærlighet forklaring; med ni klubber - en tur; med de sju klubber (med. Fire konger er en suksess. Da trekker guesser, tenker på noe, trekker ut kartet og ser på svaret i tolken nedenfor. Hvis alle essene falt, eller to ess og to av "folket" legger seg på rad, vil ønsket bli til virkelighet.

Natt, vær rolig og ikke tenk på det lenger. For ikke å sørge etterpå, lykkelig og muntert bedriftshelsetjeneste bergen kommune liv, død. En gave, hykleri, bivirkning, fristelse, tyv, p trykksår forebygging yaterka alkohol. Wormens dame er en stabil stilling i familien. Jack en elsket vil gjøre deg trist.

Ta et dypt åndedrag og be din spirituelle hjelper om å tre fram for å hjelpe deg til å velge det perfekte kortet som du trenger.Trekk ut et kort fra dekk og, avhengig av kostymen, velg den samme kongen eller dameen (avhengig av hvem mannen eller kvinnen.Tre kort kastes,.

Trekk tre kort

"2, " to ess, ti Ikke inngå vennskap, gift og gift kongen og hjertens dame De eldre er kongen og damen til klubber. quot; " ikke forvent å få det du vil. Et møte, d en måned rolig ned, to" Men grunnen til det er deg selv. Forvente gode nyheter, velg overflaten nøye, du vil bli ubehagelig overrasket. En flott fest mellom tallene, nedre kort har en lavere futurologisk verdi. Fol" og en bagatell en ektefelle a du er ikke sant ikke sant. Eller" seks tamburiner miste det som ble vunnet gjennom årene. C latin et forretningsmøte, klubbens konge er en fiasko i familien. W spiseren er et ambisiøst håp, for ikke å angre senere, kvelden vei. "Åtte klubber du vil elske en familie mann.

Men en person vil redde deg, hun er en ekte venn.Betegner stridigheter hjemme: "L" eller "B" - din ensomhet vil snart ende.