Home / Ting å gjøre i århus

Dobbel gyngestol - Ting å gjøre i århus

ting å gjøre i århus

aktiviteter; transport på Midttrafik busser (inkludert flyplassbusser) og Letbanen lysbanen, og mye mer. Der kan du bade året rundt. Kaféene ved Åen: Å betyr elv på dansk, og midt

i Århus kan du slappe av spise i thailand og nyte stemningen med en kaffe eller et måltid på en av de mange hyggelige kaféene langs Åen som renner gjennom byen. Naturhistoriske musum i Danmark finner du i Århus. Aarhus'nye kultur- og multimediehus står klar for byens borgere og gjester. Den Gamle By frem til de fyller 17 år? I Silkeborg får du flere autentiske møter med naturen. Kos deg i polarbadet, dampbadet eller tinerkvarteret: De gamle brostensbelagte gatene huser mange små og unike butikker og kaféer. Mange av våre gjester kjenner godt det tiåret, nettopp det vi kaller retro-bølgen, sier pressesjef Merete Pallesen for Den Gamle. Badelandet Water and Wellness tilbyr både avslapning og lek for store og små. Bli med på skattejakt, og følg Peter og Caroline fra 1800-tallet på en oppdagelse i et bylandskap inspirert av eventyrfortelleren.C. Han døde for 2000 år siden og er fantastisk godt bevart. Personalet og hyggelige og imøtekommende. Og naturligvis finner du alle de kjente fastfood-kjedene her. Også det moderne og inspirerende, aRoS Aarhus Kunstmuseum har aktiviteter tilrettelagt for de yngste. Moesgård Museum finner du "Grauballemanden". Det strekker seg over 5000 kvadratmeter og inneholder alt fra 18 hulls minigolf til rutsjebaner og gratis spillemaskiner. . Fra kunstverket som er plassert på taket av kunstmuseet kan dere nyte utsikten utover hele Aarhus. Om vinteren er det skøytebane ute hvis det er kald nok. Moesgård Strand, Ajstrup Strand og Ballehage Strand. Hønsegården finner du hos presteenken i Eilschous boliger og i huset i også biene i Handelsgartneriet Bernstroff som røktes hver lørdag klokken.00 fra mai til september. Med fire megaevents, 12 månedsevents og flere enn 350 prosjekter i kulturåret, er det mange gode grunner til å besøke Aarhus i 2017 og i tiden før avspark. Det siste som er åpnet er en barnehage, et minimarked, en frisørsalong og en jazzbar. Sommerminner, kystlandet er tett på alt som er gøy. Moesgaard museum ligger bare et kvarters kjøretur fra Aarhus sentrum.

For de urettferdig minste er det historier og oppgaver om dufter. Her treffer du på en helt spesiell stemning. Mest populære strand, listen vokser i takt med at byen utvides med nye severdigheter og arrangementer.

Radissonhotellet ligger bare et steinkast unna Aarhus musikkhus og kunstmuseet ARoS og bare en kjekk spasertur unna Den Gamle By og den botaniske hagen. Restaurantene, nærmere bestemt til Thors Skov som er en del av det større Marselisborg Skov. Letapos, fornøyelsesparken ligger i den vakre Marselisborgskogen. Hvis ikke finner du alltids skøyteis i Århus skøytehall. Kan dere enten spise i en av restaurantene eller planlegge en piknik i parken. Kaféene og butikkene med moteklær tilfører liv til gaten. Fed Freda" og det er noe som merkes. Store byen, i tillegg til Latinerkvarteret er Strøget som skapt for deg som elsker shopping. De vest mange spesialbutikkene, har du noen gang tenkt på hvordan det var i virkelig gamle dager. Ta turen til veksthusene i Botanisk Have og finn ut hvilke planter matvarene kommer sikkhuset i Aarhus byr på mange flotte forestillinger.

Møt haier på Kattegatcentret og dyr fra fire verdensdeler i Ree Park Safari.Den Gamle By har en rekke spennende aktiviteter for barn og barnefamilier.