Home / Vennskap mellom mann og kvinne

Nytt skattekort 2017, Vennskap mellom mann og kvinne

vennskap mellom mann og kvinne

alle dine fordommer og stereotyper. Studien samlet 88 par med universitetsstudenter og spurte dem en serie av spørsmål, både alene og med den andre personen til stede. Forskerne

bak den nye studien mener medias fremstilling av slike vennskap kan gjøre det enda vanskeligere å få dem til å lykkes. Det interessante følelsesmessige livet mellom en mann og en kvinne. Men ifølge James Giles er det nærmest vazelina ingenting vi kan gjøre for å endre på hvordan vi reagerer. De overvurderer konsekvent hvor tiltrukket venninnen er av dem. Problemene vår journalist hadde med å finne et vanlig bilde av en mann og en kvinne i en ikke-date-aktig situasjon er kanskje i seg selv en indikasjon på hvor uvanlige virkelig platoniske forhold. Og forskjellene blant gutter eller blant jenter kan være vel så store. I den seksuelle tiltrekningen er du tiltrukket av deg selv sammen med denne personen. Akkurat det kan nok diskuteres. Kvinner var generelt sett ikke tiltrukket av sin mannlige venn. Det mener James Giles, som er professor i psykologi og filosofi på Roskilde Universitet, og som nettopp har skrevet en bok om seksuell tiltrekning og psykologien bak det å bli tiltrukket av et annet menneske. Dette henger sammen med dominerende sosiokulturelle forståelser og syn på nære relasjoner på tvers av kjønn. Og denne forskjellen ble forsterket med alderen. Reeder fant også at rundt en tredjedel uttalte at de hadde opplevd seksuell tiltrekning til sin venn. For det er virkelig noe i det at vi blir tiltrukket av samme type mann hver gang. Noe av det første vi må gjøre, er å forstå at seksuell lyst og tiltrekning er to vidt forskjellige ting. OMeara mener den seksuelle dimensjonen er en av de største utfordringene ved cross-sex friendships.

Vennskap mellom mann og kvinne. Krig mellom norge og sverige

Ifølge studien, oftest er det vel likevel slik at det å attakk være venner på tvers av kjønn er helt uproblematisk. Kvinner er like blinde på sin side. Dette er imidlertid gode grunner til at det for begge kjønn vil gi en gevinst å ha venner av det motsatte kjønn. Befinner seg på den motsatte enden av spekteret enn de mennene de er venner med. Det var altså ikke slik at mannevennene i denne studien vanligvis går rundt og sikler etter å ligge med sin venninne. Eller er det ikke det, sex trenger ikke nødvendigvis å ødelegge et godt vennskap. Mens andre kan være nokså sjarmerende. I forskningen sin har han sett på hvilken rolle seksuell tiltrekning spiller i forskjellige relasjoner.

Menn og damer klarer ikke være platoniske venner.Tiltrekning i platoniske vennskap mellom menn og kvinner synes å være relativt vanlig.

Der kom det frem at bikinifitness det var fem ganger så sannsynlig at tiltrekning ble oppfattet som noe negativt for vennskapet. Men hele ti ganger så sannsynlig at middelaldrende menn syntes tiltrekning var sunt og godt. Jeg mener faktisk og det er en ganske kontroversiell del av forskningen min at vennskap der sex er en del av forholdet.

Jeg tror ikke det er noen forskjell på menn og kvinner.Til tross for disse kjønnsforskjellene og segregeringen finnes det jo også vennskap mellom gutter og jenter.