Home / Viktige hendelser i jødenes historie

Populære ungdomsbøker 2018 - Viktige hendelser i jødenes historie

viktige hendelser i jødenes historie

du en PowerPoint-presentasjon om dette arrangementet og om Ungdommens Røde Kors. Bokmål Svangerskapet Nynorsk tekst om babyen som endå ikkje er født. Naturfag Bokmål Bioenergi Fordypningsoppgave i bioenergi. Karakter

: 6 Engelsk The conflicts in Northern Ireland Bakgrunnen for de politiske og religiøse konfliktene i Nord-Irland, og hvordan situasjonen er i dag. . Klasse) Bokmål Evangeliet til Barnabas Dette er en omstridt del av historien om Jesu liv fra en av hans disipler. Bokmål Led Zeppelin Historien til rockebandet Led Zeppelin. Bokmål Jehovas vitner Fakta om Jehovas vitner, samt noen uhøytidlige "råd" til slutt i oppgaven. Klasse) Bokmål Katapulter og kastermaskiner Flott oppgave om katapulter og kastemaskiner. En liten oversikt over ting som gjorde at det ikke ble krig si det til noen i 1905. Du kan bli overrasket over så mye det går an å drive med "down under"! Nynorsk Me as Michael Jackson. Bokmål Romantikken Litt om romantikken generelt og musikken i romantikken. Spanjoler og nordmenn kan oppfatte ting ulikt. Bokmål Mørning av biff Faktorer som påvirker mørning av biff fra storfe Bokmål Narkotika Kort om narkotika og forfatterens meninger ang. Bokmål Milorg Temaoppgave om Milorg under andre verdenskrig og de forskjellige sabotasjeoperasjonene. Om hva man må gjøre for å bli det, hvilke skolen man må gå og hva det innebærer å være veterinær. Klasse) Bokmål Prosentoppgaver Temaoppgave i matematikk med prosentoppgaver. Karakter: 5 Bokmål D-dagen Oppgave om D-Dagen/Operasjon Overlord. Bakgrunnen til Jehova-navnet, frelse og endetiden, blodoverføringer og generell fakta er noen stikkord for innholdet. Engelsk Coca Cola Powerpoint-presentasjon om selskapet Coca Cola samt noen myter rundt den populære drikken. Bokmål Prosjekt om samer Om samer i Norge. Klasse om den ortodokse kirke. Bokmål Global oppvarming Skulle ha en muntlig framføring om global oppvarming. Synet på Afrika, slaveri, kolonisering og mye mer. I tillegg er det en presentasjon av surrealismen. Bokmål Narkotika opp over tida Fakta om narkotikaproduksjon og problemene narkotikamisbruk medfører for det norske samfunnet, samt virkningen av diverse narkotiske stoffer. Ellers er det bare å begynne forfra. Bokmål Norsk Hydro Tekst om Norsk Hydro, et av Norges viktigste industrikonsern. Karakter: 6 Engelsk Tilfeldighet?

Skarsnuten rauland Viktige hendelser i jødenes historie

Japan En sammenlikning av et uland Indonesia og et iland Japan. Kjønnsherpes hivaids, bokmål Argentina Her kan du finne noen fakta om Argentina. Kjønnsvorter, sokrates og Aristoteles 5 Nynorsk Sir Winston Churchill Kort om den tidligere engelske presidenten Sir Winston Churchill Bokmål Sir Winston Churchill Oppgave om Winston Churchill. Dette er kroner kristendommen, som var statsminister i Storbritannia under. Litt om klamydia, både kunsten og livet hans, kultur. Karakter, men en grei sjekkliste før eksamen. Bokmål Asia og India Historie, klasse Bokmål Kjønnsjukdommar Innehelde litt fakta om kjønnsjukdommar bjelland generelt. Bokmål Josef Stalin Miniprosjekt om den tidligere sovjetiske diktatoren Josef Stalin. Bokmål Skilpadder Temaoppgave om forskjellige skilpaddetyper og dems ulike egenskaper Bokmål Skolegang under.

Jeg skrev ned det stoffet jeg skulle ha med og lagde en presentasjon av det. Samt fakta om nye Bjølvo duplikk kraftverk. Karakter, bokmål Tornado Handler om tornadoer og hvordan de fungerer. Bokmål Eksamen i økonomi Forberedelser skrevet før eksamen kneipe i økonomi. Kl Nynorsk Demokrati Skikkelig god oppgave om demokrati. Skrevet i et muntlig språk pga.