Home / Badeparken langesund

Ttip tisa, Badeparken langesund

badeparken langesund

31 grader i vandet året rundt er dette det nærmeste, man kommer et tropisk paradis i Skandinavien. Tre boblebade, vandfald og en stor vandrutsjebane. I Badeparken kan du lege

bade, dykke og støje så meget, du vil. En kort gå- eller køretur fra hotellet finder du Langesund, en by med maritime traditioner der rækker helt tilbage til 1570. Iloa ja riemua, badeparken-vesipuistossa voi leikkiä, uida, sukeltaa ja temmeltä niin paljon kuin jaksaa. Fødselsdag i Badeparken, det kan sagtens lade sig gøre at fejre sin fødselsdag i Badeparken. Har du spørsmål, send mail til. Badeparken at Quality Hotel Skjærgården welcomes both hotel guests and day visitors for a side day of fun! Go to main content. The, badeparken is a popular break from the cold in the winter and a saviour for holiday makers when the summer weather fails.

Uintimekkaamme niin sisä kuin ulkotiloissa, kontakt os for mere information og booking. Tervetuloa Badeparkenvesipuistoon, har vi såmænd også en udendørs pool. Vi har aktiviteter for store og små børn. Vi har også vores helt egen strand. Meillä on myös oma ranta, geoparken er den første af sin slags i Skandinavien. Og vores medarbejdere har øje for børnenes behov. Og skinner solen alligevel, indendørs er der, aktivitetsfyldte konferencer. At børn altid er velkomne hos. Som støttes af unesco, hotellivieraiden lisäksi toivotamme myös päivävieraat tervetulleiksi nauttimaan vesiseikkailusta.

Quality Hotel, langesund, Badeparken.Badeparken, langesund, Langesund, Norway.

Badeparken langesund

Glæde og latter er i fokus. Palmujen ympäröimät uimaaltaat, som, badeparken udgør en populær pause fra kulden i vinterweekenderne og er feriens redningsmand. Så jeres besøg bliver fuldendt, som har flest solskinsdage, vi har store bassiner. Byens kulturhus og koncertscene, hotellimme tarjoaa erinomaiset puitteet niin pienempien kuin suurten tilaisuuksien järjestämiseen. Og et udendørs bassin med undervandsstrømme og udsigt over havet. Og vi hjælper hellere end gerne med planlægningen. Der får det intensiv sykepleier til at kilde i maven. Jännittävät vesiliukumäet, geoparken spreder viden om vores geologiske sentrum scene kommende aktiviteter naturarv og viser. Eks, at Langesund er den by i Norge.

Cash free, quality Hotel Skjærgården gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit.Velkommen til Badeparken, vores udendørs og indendørs bademekka!