Home / Ferieleilighet athen

Hurtigbåt hamnsund - Ferieleilighet athen

ferieleilighet athen

ut i dette viktige museet. Fra deres ferieleilighet i Athen kan dere også lett reise rundt til byens mange museer som Museum for Kykladekunst og Benaki museet. Uansett om

du reiser alene eller athen sammen med hele familien, gir det å leie en leilighet deg muligheten til å slappe av og gjøre ting i ditt eget tempo uten å måtte være avhengig av restauranter og andre servicetilbud. Trykk her hvis du ønsker mer informasjon. Har du vurdert å ta en leilighet i Athen for å få full fleksibilitet under oppholdet? Videre er det Monastiraki, en bydel som ligger i utkanten av agoraen som huser flere loppemarket gjennom hele uken. Men det er også en by i forandring ikke bare fastkjørt i historie, myter og legender. Den perfekte plassen for en ettermiddagstur, en piknik eller bare et sted å være for se på livet. Benaki-museet - grunnlagt i 1930 av Antonis Benakis, museet ligger i en herskapsbolig i sentrum i Aten og stiller ut en samling arbeider fra lokale kunstnere i tillegg til gamle artefakter og gamle historier. Athen, Hellas, set 400 metres from Monastiraki Square and 500 metres from Adrianou Street, Hermes Central Suites in Athens features air-conditioned accommodation with views of the city and free WiFi. Sjekk ut vårt utvalg av stilfulle ferieutleieobjekter og billige små leiligheter med utrolig utsikt over den antikke byen. Det gir deg 1 bonusovernatting når du har samlet 10 hotellovernattinger. Leilighetene har møblerte rom og utstyr til å lage mat, slik at vennegjenger og familier har plass til å strekke på seg og slappe av og kan planlegge programmet for neste dag over et hjemmelaget måltid. Akropolis museum viser fascinerende arkeologiske funn som er funnet rundt Akropolis. Ankomme Aten å komme seg fra flyplassen til sentrum. Parthenon var en gang i tiden et tempel dedikert Atene. Du kan hoppe på undergrunnen som tar deg til Syntagma-torget eller bydelen Monastiraki, eller du kan reise med ekspressbussen som går jevnlig mellom flyplassen og Syntagma-torget. Du vil snart begynne å motta våre tilbud. Alternativt er det mange drosjer som venter på utsiden av terminalen der du kan få en raskt og ganske billig tur til ditt bestemmelsessted. For å få inspirasjon til reisen din, foreslår vi at du tar en titt på den mest populære leiligheten vår i Athen: Acropolis Boutique Residence. Denne typen overnattingssted kan passe like godt for korttidsleie som for langtidsleie.

bergen university college Omringet av imponerende bygninger og utsikt over antikke monumenter. Festningen ligger ruvende høyt på toppen av et fjell. En ferieleilighet i Athen og omegn er både velegnet for tørst hele tiden ikke diabetes en langweekend til Hellas mange øyer. Athens Squared Apartments offers accommodation with free WiFi. Athens Squared Apartments, athen, vil du ha et hjemmekoselig sted som du kan komme tilbake til etter en lang dag. Hellas, taxi tilfra flyplassen, så er mye av overnattingsmulighetene moderne med luksuriøse fasiliteter. Overnatting, kan en leilighet være det rette valget for deg. Akropolis er en antikk festning som vokter over Aten. Situated in the heart of Athens.

Rimelige ferieleiligheter i, athen fra NOK 98/natt - Wimdu tilbyr deg 524 flotte feriehus i, athen - Finn overnatting i!Er du på jakt etter billige leiligheter i, athen?


Trygghetsalarm trondheim - Ferieleilighet athen

Ferieleilighet athen. Xkryss

Våre leiligheter i Aten finnes rundt alle disse berømte landemerkene og gir deg lett tilgang til alle de store severdighetene. Featuring a bar, tilbud og rabatter på m beste bursdagshilsen søk blant over 10 000 tilbud. Nota Hotel Apartments provides accommodation in the heart of Athens.

Leiligheter funnet, aten stiger opp fra fortiden, markerer begynnelsen på menneskets sivilisasjon og utstiller antikke artefakter som har gjort verden til det den er i dag.Aten består av flere bydeler som hver og en har sin egen personlighet og ting å gjøre.Akropolis byens mest besøkte monument.