Home / Fettsuging legger før etter

Dab radio dekning, Fettsuging legger før etter

fettsuging legger før etter

bukplastikk for å oppnå det beste resultatet. Bestill time på tlf. Plastikkirurgene på Aleris Nobel Klinikk har svært lang erfaring med fettfjerning, og har foretatt mer enn tusen

slike behandlinger. Ved Vi tilstreber å gi deg en god opplevelse der førsteklasses service møter god kvalitet. Vi er en av de klinikkene i landet med mest erfaring på dette feltet og er din beste garanti for et godt resultat. Sterke smerter etter en fettsuging er uvanlig men de fleste vil ha behov for noe smertestillende et døgn eller to etter operasjonen. Dette er det klassiske området som behandles med liposkulptur. Forutsigbare resultater, vil man ha forutsigbare og varige resultater, er dette metoden å velge. Fettsuging vil normalt dessverre ikke gi grunnlag for sykemelding. Sterke smerter etter en fettsuging er uvanlig, men de fleste vil ha behov for noe smertestillende et døgn eller to etter operasjonen. Fettsuging er ikke en slankemetode og de som egner seg best for en behandlingen er de som har normal vekt, men med fettansamlinger de ikke klarer å bli kvitt. Huden trekker som regel svært pent sammen på mageb selv om det på forhånd skulle foreligge et lite hudoverskudd. Fettansamlinger på innside av knærne er et vanlig problem. Kanylen føres frem og tilbake i fettvevet og lager dermed hulrom og ganger i vevet. Fettsuging (liposkulptur) går ut på at man fjerner lokaliserte fettansamlinger som ikke lar seg slanke bort. . Etter liposkulptur av haken vil huden trekke seg pent sammen og gir en mer tiltalende kjeveprofil. I tillegg til fettvev plages også noen menn med en del kjertelvev. De områdene på kroppen som egner seg best til fettsuging er mage, ridebukselår, innside lår, innside knær, hofte/midje og rygg. Du bør ta fri fra jobben 2-10 dager helt avhengig av yrke du har og omfanget på inngrepet. Det er svært lite komplikasjoner ved fettsuging. Smelter fettet med ultralyd, noen ganger er fettcellene innvevd i mye bindevev og kan være vanskelig å fjerne med fettsuging alene. Har du fettansamlinger du ikke klarer å bli kvitt, kan fettsuging være aktuelt.

Fettsuging legger før etter. Kjæledyr navn

Vi er opptatt av at våre pasienter vet hva de rbup går til og hva de kan forvente. Laserfettsuging SmartLipo Bodytite og BodyJet, for deg som overveier å gjennomgå en plastisk operasjon gir før og etterbilder et godt bilde av hva det er mulig å oppnå ved en fettsuging. Kirurg etc, hudoverskudd er som regel ikke et problem i dette området. Dersom du har god elastisitet i huden kan du oppnå gode resultater med forsiktig og korrekt fettsuging.

Fettansamling på ulike steder på kroppen kan være genetisk eller hormonelt betinget og kan ofte verken slankes eller trenes bort.Fettsuging, også kalt liposkulptur, fjerner fettansamling på dine problemområder på en skånsom måte og gir varig effekt slik at du kan få den kroppen du har drømt.Du vil også få resept på bakteriedrepende såpe, kalt Hibiscrub, som du skal vaske hele kroppen i kvelden før operasjonen samt på selve operasjonsdagen.


Afp og sykemelding

Også kalt liposkulptur, fettsuging er ett av de vanligste kirurgiske inngrep og er mest brukt for å korrigere kroppens konturer. Man kan altså unngå narkose og gjenoppta arbeidet neste dag. Se våre priser på fettsuging her Aleris ColosseumNobel Nobel Klinikk i Oslo tilbyr gratis konsultasjon oppsigelse leiekontrakt leietaker hos plastikkirurg.