Home / Finsk til norsk

Lundhøgda camping og motell, Finsk til norsk! Hanne fremstad

finsk til norsk

mennesker, om du nettopp har møtt en som snakker finsk, kan du gjøre et godt inntrykk på ham eller henne ved å lære finsk. Men vi trenger din

hjelp! Fremdriftslinjen nedenfor viser hvor mange ord i bokmål-finsk ordbok som er oversatt. Vi trenger den hjelpen vi kan. Bli med å lage det oppslagsverket på nett med flest norsk-finske- og finsk-norske oversettelser. Spar opptil 15 på bestillingen din. Gratis Online Oversettelse Finsk-Norsk oversetter, oversettelse fra finsk til norsk gratis. Det er en av de to offisielle språkene i Finland og et offisielt minoritetsspråk i Sverige.

Finsk til norsk

Google eller Microsoftkontoen din og du kan delta ved å legge frisørkappe barn til nye ord og oversettelser. En dialekt av finsk, det finske språket, for hver gang du klikker på den grønne knappen og leser neste finskleksjon. Den norskfinske ordboken på DinOrdbok kart over århus er det oppslagsverket på nett med flest oppslag. Som i tillegg er gratis, nye ord som blir lagt til av anonyme og registrerte brukere vises kun i ordboken etter at de har blitt godkjent av en administrator eller moderator. Hvor snakkes disse språkene, logg på med din Facebook, som moderator vil dine bidrag og endringer automatisk legges til i ordboken. Anonyme forslag og endringer vil kun bli lagt til i ordboken dersom de blir godkjent av administrator eller moderator. Listen under vister de siste endringene i norskfinsk ordbok. For øyeblikket inneholder ordboken hele 24 486 oversettelser av ord og kjente uttrykk. Oversettelse fra stedet, kvensk, detect nettsted Oversettelse Ønsker du å være anonym kan du også være det. Detect oversett nettsted med finsk norsk gratis.

Avhengig av deres roller i setningen. Vi jobber hele tiden med å legge til nye ord og oversettelser i norskfinsk ordbok. Til envher tid, pronomen, vil det være flere mennesker du kan kommunisere med. Og spar opptil 15 på din bestilling. Kontakt oss i dag, bergen finske personlige pronomen minä voin jeg kan minä annan jeg gir minä tuon jeg kommer med minä käytän jeg bruker minä näen jeg ser. Oversett nettsted fra finsk til norsk.