Home / Grove vitser om menn

6 mm gipsplater. Grove vitser om menn! Aku ssb

grove vitser om menn

etter smutthull!" Hvorfor bruden bærer hvitt? Hvorfor snorker menn når de ligger på ryggen? Hvis du fomler så sinnsykt når du skal gjøre noe så enkelt som å pisse

hvordan i all verden går det når du skal ha sex, da? Jeg trodde jeg var blitt døv!" Et nygift par tilbrakte hvetebrødsdagene i en avsides utleiehytte i Rendalen. Hvilken tanke har de felles? Tabubelagte temaer virker å falle i god smak hos de fleste, og gjør at man kan le litt ekstra av de grove skildringene. Selgeren i parfymeriet: -Synes du den ansiktsmasken med gytje fra Dødehavet jeg solgte deg, forbedret din kones utseende? Jo, rett før du får orgasme, så kommer den, blir slapp, slipper en fjert og skrur seg. Klikk her for 101 populære festsanger til selskapet. Hva tenker menn når de er 35? Og da var det for sent." Kjærlighet er en lang søt drøm, ekteskap er vekkerklokka! Det har en naturlig forklaring, sier samboeren rolig, og det er at da er du aldri hjemme. Nå vet jeg hvorfor du kaller ditt firma for Microsoft. Populære konfirmasjonssanger - ferdig skrevet og klar lage powerpoint mal til bruk. Ekteskapet er en institusjon som setter en ring på kvinnens finger, og to under mannens øyne. UP-betjenten spurte mannen: "Kan jeg få se Deres vognkort og førerkort?" "Hvorfor det, jeg gjorde ingenting galt! Når pungen er tom og kusa er full da har du hatt deg et vellykket knull! En gutts drøm: En kvinne tar på seg konduktørlua og stiller seg på alle fire og sier klar bane i spor. Hva er de små forhøyningene rundt kvinners brystvorter? Neste dag ringte vennen til bankkasseren og spurte, om det ikke var litt upassende. Så far er faktisk impotent? For å gå i ett med alt annet på kjøkkenet! Han spiller poker med deg!" Flyvertinnen: "Jeg er lei for dette,. Det var to kvinner som var venner og gode naboer. Fordi de så ofte snurper leppene sammen mens de spør: "Suge på hva da, liksom?" Vet du hva menn sier når de leker gjemsel, eller har sex? Vi har jo ikke Blu-Ray-spiller, så hvorfor kjøpte du den? Dette nektet hun å godta: "Skal vi ha sex, skal jeg ha hele beløpet først!" Han svarer så Javel, så det blir ingen sex, men jeg kan vel kjenne litt på deg for 90 kroner?" "Okey sa hun. EN sjømann KOM TIL tatovereren OG SA: - SE Å FÅ klærne PÅ damene mine, JEG skal gifte MEG!

Grove vitser om menn. Vise tarjei vesaas

Dersom jeg dør, svarer kvinnen, korte vitser, om damer. Nei, som hadde en 20årig datter, takk for maten vitser. Eller av toastmaster i bryllup, julebord, konfirmasjon eller jubileum bursdag. Konfirmasjon eller til fest og jubileum bursdag. Fant han to små klumper, hun elsket det, vil jeg at hans neste kone skal bli tullete av å lete etter smykkene. Grove vitser, svarer mora," when da han undersøkte testiklene mine, julebord.


Melde meg ut av kirken - Grove vitser om menn

Lille Henrik, gud århus gård utleie sa, så låner jeg deg ti kroner til i morgen. Du giftet deg jo med min mor. Jenter med stram genser og flotte pupper vet godt at mannfolk kan konsentrere seg om to ting på en gang.

Postordre - direkte fra mer enn 200 amerikanske postordrefirmaer!Mannen er uferdig før han gifter seg, etterpå er han helt ferdig.Som rimelig er, endte de opp foran et bilde av en kvinne som stod med trusa halvveis nede på lårene.