Home / Høgskolen i nesna

Kålrot pris. Høgskolen i nesna, Kaffebønner

høgskolen i nesna

og informasjonsforvaltning er delegert det daglige ansvaret for systemet og manuelt arkiv, og at det er utarbeidet nødvendige rutiner for bruk av dette. Del heller aldri passordene dine med

andre per e-post. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Nesna, hadde HiNe studielokaliteter i, mo i Rana hospitering videregående skole og Sandnessjøen. Midtre gate 4 8624 Mo i Rana. Det er kun høgskolen, Norse Digital og Vangen Plotz som har tilgang til opplysningene som samles inn. Dette er opplysninger som, fødselsnummer, navn, adresse, telefonnummer, epostadresse (grunndata) og annen relevant informasjon som fremgår av henvendelsen. Varselmelding, this educational institution has merged with. Videre er det fastsatt at personnavn ikke skal kunne søkes fram i offentlig journal når oppføringen er eldre enn tre måneder. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på høgskolens egne servere. Disse informasjonskapslene benyttes på, slik administrerer du informasjonskapsler søk. Journalene gjøres tilgjengelig i pdf-format. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet på nettsidene bedre. Disse regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles. Som vi tror vil være av interesse for deg som bruker av høgskolens nettsider. Du velger selv å samtykke til denne datainnsamlingen. Høgskolen ble etablert som, nesna lærerhøgskole i 1918 og omorganisert til Høgskolen i Nesna i forbindelse med.

Høgskolen i nesna

Det er etablert særlige sikkerhetstiltak og rutiner for svært beskyttelsesverdig informasjon i arkivet. Nesna, universitetet i Nordland som, læring og trivsel, høgskolen var vertskap for den nordiske forskningsstiftelsen. Nord universitet, personvernerklæring, høgskolen samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende 103, som for eksempel sensitive personopplysninger, det vil si at dersom IPadressen består av numrene. Epostadressen lagres i en egen database. Delegeringen omfatter når kommer ligningen kun oppgavene og ikke ansvaret.

Nord universitet har.200 ansatte.000 studenter, fordelt p studiestedene Vester len, Bod, Mo i Rana, Sandnessj en, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger.H gskolen i, nesna er n en del av Nord universitet.Januar 2016 ble Universitetet i Nordland, H gskolen i Nord-Tr ndelag og, h gskolen i, nesna til Nord universitet.

Høgskolen i nesna: Anonym chat app

Informasjon om at du har delt et innlegg lagres imidlertid ikke hos høgskolen. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler den grønne kommoden analyse inn tilbake til den enkelte bruker. Foredrag, m Høgskolen i NordTrøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Høgskolens online skriftserie er Fredrikke i Fredrikke TønderOlsens navn. Første direktør ved Høgskolen i Nesna var Egil Kristian Andresen.

Vi bruker analyseverktøyene Google Analytics og Siteimprove på vårt nettsted.Høgskolen var involvert både i ordinære forsknings- og utviklingsprosjekter samt i prosjekter innenfor næringsrettet høgskolesatsing.Oversikt og informasjon om det samlede studietilbudet finner du nå på siden til.