Home / Hvordan bygge platting

Coop obs stavanger, Hvordan bygge platting

hvordan bygge platting

av disse er drillen. Merk av med en krittsnor hvor skruene skal plasseres på linje. Med HDS-verktøyet kan gulvet monteres med skjulte skruer. 60 cm ut forbi

kanten av plattingen slik at telen ikke kan komme inn under og flytte på plattingen i løpet av vinteren. Balkong, plassert foran en vindusdør på husets fasade. Alternativt graver du kun ut felter. Mange velger å spyle bordene med en høytrykksspyler, men ingen myke tresorter har godt av å bli renset med høyt trykk. For de som ønsker en skruefri overflate på terrassebordene er et alternativ å benytte HDS-metoden. Veranda, tilbygg til hus, ofte understøttet av en etasje under. Så selv om ingen faktisk kan se hvordan det ser ut under platting din når den først er ferdig, er det ekstremt viktig at du har laget en solid konstruksjon under platting. Er det stor fare for frostsprengning, må du også legge en drensledning får å få bort vannet. Altan, ikke overbygd oppholdsplass, med understøttelse. Heller ikke ThermoWood bør få heldekkende trebeskyttelse. Det er mest effektivt. For 28 mm bord skal skruen være 5560 mm lang (forhør deg med forhandleren). . Det består av en monteringsanordning som styrer skruene i riktig vinkel, spesialskruer og bits. Skruene bør ikke drives inn for dypt, det skal ikke være åpent hull i treverket over skruen. En hageslange gjerne med trykk på strålen er mer skånsom.

Legging av utegulv på en kupert fjelltomt. Henger fritt uten understøttelse, bygg platting oppå stein, en platting er ikke bare samfunnsøkonomi en platting. Bordene festes med to terrasseskruer per bjelke. Her er det trykkimpregnerte materialer vi omtaler. Grunnforholdene avgjør hvor mye arbeid du må legge i fundamenteringen. Eller er du bare misunnelig på naboens nye platting.


Materialbruk og komplett data sandefjord metode, det er mange terrassebord å velge mellom når du skal legge ny platting Ønskes en skrufri overflate uten fliser og sprekker. Oppå platene fordeler man deretter et lag av pukk eller singel før man legger over fiberduk som forhindrer groing og at ugress vokser seg opp gjennom grand hotel kristiansand plattingen. Deretter legger du ut en fiberduk før du fyller på med grov grus eller pukk som komprimeres og vatres opp. Kan et monteringsverktøy som HDS fra essve benyttes. Platting inspirasjon få inspirasjon før du skal bygge.