Home / Hva trenger jeg til valpen

Volum av kule: Hva trenger jeg til valpen; Storo senter sportsbutikk

hva trenger jeg til valpen

bør aldri være den eneste måten du aktiviserer hunden din. For å få en sosial og trygg hund er det viktig at du som eier stimulerer og sosialiserer

hunden gjennom positiv kontakt, lek, aktivisering og kos. Et billig fôr holder ofte ikke samme kvalitet som et dyrere ett og du fort få noen unødvendige besøk hos veterinæren som koster langt mer enn de pengene du har spart. En valp på åtte uker bør spise 3-4 ganger per dag. Sammenleggbare bilbur har begrenset sikkerhet ved biluhell, men er bedre enn ingen ting. Hunder med lite pels kan behøve et dekken i surt og kaldt vær. Valper må få mulighet til å bevege seg slik at skjelett og muskler utvikles normalt. Atferd som er uvanlig og uventet hos noen raser kan være alminnelig og forventet oppførsel hos andre. En hund er godt selskap for både små og store, og sommeren er en perfekt tid til å skaffe seg et kjæledyr. Selv en hunderase som i dag fungerer mest som en selskapshund har beholdt mange trekk fra rasens opprinnelige arbeids- og atferdsegenskaper. Vær likevel klar over at utseende og mentalitet hos den voksne hunden er vanskeligere å forutsi hos en blandingsvalp enn hos en renraset valp. Den blir garantert spist opp. Bredden på kobbelet må være tilpasset hunden. Da har du mulighet for å få en forsikring uten karenstid. Mentalitet, hundens mentalitet, eller væremåte, varierer mye avhengig av rase og hundetype. Etterlat aldri hunden i bilen når det er varmt! Mosjon og aktivitet er forebyggende for både helse- og atferdsproblemer. Fôret står selvsagt øverst på prioriteringslisten, og her bør du investere i et sunt kosthold som gir hunden de næringsstoffene den trenger. Overtagelse, hundens start i livet påvirker i stor grad hvordan den blir som voksen. Og er alle i familien enige? Tenk over hva du forventer deg av hundeholdet og hva du kan tilby hunden av tid, omsorg, aktiviteter, sosialt miljø, stell og ikke minst plass både hjemme og i bilen.

Hva trenger jeg til valpen, Sas flyvninger

En frankrike hund skal alltid ha tilgang på friskt drikkevann. Kobbel og refleksvest bør være tilpasset den lille firbeinte. Det er bra om valpen slipper besøk i hvertfall den første uken. Så den får tid til å lære seg å kjenne hvilke som tilhører den nye familien. Lær den å gå pent ved siden av deg.

Nettopp derfor er det viktig hvordan blir man forelsket å skaffe seg så mye kunnskap som mulig før du skaffer deg hund Å oppdrette hunder medfører derfor et stort ansvar. Husk at det er du som flokkleder som bestemmer når leken starter og når den slutter. Kontrollerbar og omgjengelig hund bør være det overordnede målet for aquascan as enhver hundeeier.

Norsk Kennel Klub har utarbeidet en standardkontrakt til dette formålet.Tegn forsikring så fort som mulig etter at du har fått hjem valpen.