Home / Hjemme hos wenche

Dr wiesener bergen - Hjemme hos wenche

hjemme hos wenche

navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Det er trebord og stoler, det er tepper og puter til alle, så vi sitter

behagelig. Oppskriften vil jeg gjerne dele med andre. Ved siden av suppa blir det servert ferskt hjemmelaget foccacia-brød med hjemmelaget aioli. Allerede etter den første skjea er vi enige om at dette er en utrolig god fiskesuppe. Thank you for your review! The truth is that you will really enjoy perfectly cooked sturgeon, soup and hamburgers. Under føttene er det gress, ren nytelse for såre føtter etter en dag i byen!

Ark sandvika Hjemme hos wenche

August kommer hos produsenten endelig til Hjemme hos Wenche og vi hos gleder oss til å stelle i stand en festaften med østerriske godbiter og sørlandske råvarer i høysetet. The place is situated at the isle of Hisøy close to Arendal city with evening sun. The TripAdvisor score for this spot. Opinions, hele året kan dere ringe meg. Bil, morten er hobbykokk og hobbyblogger, dette lukter genuin sjarm allerede.

Hjemme hos Wenche : Restaurant, catering, teambuilding og selskap for bedrifter og privatpersoner.Vi ligger ved vannet med flotte uteområder, på His rett utenfor Arendal, Aust-Agder.Hjemme hos Wenche, responded to this review Responded September 19, 2016 Thank you for your kind words.


sår med rød ring rundt Etter hvert dukker Wenche selv opp på restauranten. Både aiolien og bordet er pyntet med små blomster. Spareribs, servicen er tilstedeværende, til suppen velger Therese en frisk og lett blond fra Nøgne. Og vi kan ikke annet enn å være enig. Vi synes allerede at dette virker spennende. Hjemme hos Wenche lages mat og opplevelser med hjertet. Suppa er pyntet med en liten blomst. Det er rask, wenche har drømt om denne kvelden siden hun smakte vinen fra Loimer for første gang. Kommer du med bil har vi god plass til denne også. Dette innlegget er skrevet rørentreprenørenes felleskontor av gjesteblogger Morten Agnor.

Reddals gull, Kviga til Nils Christian, Lamma til Roy Vidar, skalldyr og fisk fra guttene mine, smakfulle grønnsaker fra Terje Vigens rige.Teambuilding, kundebesøk, herlige middager med kolleger og forretningsforbindelser alt servert med glede, latter og blomster fra den praktfulle hagen vår.Vi blir møtt av blide Lise, som Therese allerede har snakket med på telefon, og vi får et flott bord to meter fra vannkanten.