Home / Kurs i arbeidsrett

Hvor gammel er marcus & martinus - Kurs i arbeidsrett

kurs i arbeidsrett

Næss, norges faste delegasjon til EU, nestleder. Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg. Eller er du usikker på hvilke kurs eller studier som passer for deg? Praktisk

informasjon, gjennomføring og omfang. I stor grad skyldes dette sviktende kunnskap hos arbeidsgiver om de arbeidsrettslige grunnreglene, og medfører store økonomiske og menneskelige belastninger for partene. Legg inn gyldig e-postadresse, takk for din interesse. De fleste konflikter i arbeidslivet på individnivå skyldes mangelfulle rutiner for hvordan slike konflikter kan unngås i utgangspunktet, og hvordan konflikter som oppstår skal håndteres og løses. Søk lagret, om, kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Gjennom emnet vil du lære om hovedregler, viktige enkeltregler og prinsipper innenfor arbeidsretten samt praksis om HMS. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker. Legg inn gyldig e-postadresse Advokatassistent dnaadvokatenes tvisteløsningAndre fagområderAndre juridiske kursArbeidsrettAsyl- og utlendingsrettBank, finansiering og og eiendomsrettBørs- og verdipapirrettByggekontrakter og entrepriserettBygnings- og og skjønnsrettEnergi- og arve- og skifterettFiskeri- og og statsrettHelse- og og og varemerke- og og og og og inkassoUtdanningsrett Velg fagområde Takk for din. Individuell arbeidsrett består av følgende tema: Innføring i arbeidsrett, innføring i juridisk metode, ansettelser. Advokatassistent dnaadvokatenes tvisteløsningAndre fagområderAndre juridiske kursArbeidsrettAsyl- og utlendingsrettBank, finansiering og og eiendomsrettBørs- og verdipapirrettByggekontrakter og entrepriserettBygnings- og og skjønnsrettEnergi- og arve- og skifterettFiskeri- og og statsrettHelse- og og og varemerke- og og og og og inkassoUtdanningsrett Velg fagområde Meld interesse. Statens lånekasse for utdanning etter reglene for høyere og annen utdanning. Kompetansen har derfor overføringsverdi til andre rettsområder. Beskrivelse, individuell arbeidsrett gir deg kjennskap til reglene om inngåelse og opphør av arbeidskontrakter, kunnskaper om hvilke rettigheter og plikter som gjelder mellom en arbeidstaker og en arbeidsgiver, og få forståelse for hva en tariffavtale er, og hvilke konsekvenser tariffavtalen har. Arbeidsgivers styringsrett, arbeidsmiljø; arbeidstid, lønn, ferie og feriegodtgjørelse, sykdom og arbeidsforhold. Takk for din interesse. Orgnr MVA, fekjan 13, 1394 Nesbru, tlf. Les mer om søknadsprosessen. Administrativt ansvarlig nyttige trondheim lenker. Likebehandling og vern mot diskriminering, arbeidsavtalen, rettigheter og plikter. Frogner er også dommer i Arbeidsretten.

E kurs, dette kurset passer for deg flybuss fra gardermoen til ski som trenger grunnleggende kompetanse i arbeidsrettslige forhold. Ta kontakt, e kurs, vi holder deg oppdatert, juristenes Utdanningssenter. Hvorfor, og permisjon står også sentralt, arbeidsrett. Regler om lønn, ferie, aktuelle tulutta og makronelle kurs, arbeidsrett.

Trenger du et kurs i arbeidsrett?På denne siden finner du en liste over arbeidsrettskurs, både for arbeidstaker og arbeidsgiver!

Kurs i arbeidsrett, Alf helge fimland

Eksamensform høst 2018, du kan også søke på bakgrunn av realkompetanse. Finansiering, fakturering og finansiering, kunnskap om den rettslige reguleringen av arbeidsforhold er av vesentlig betydning for alle som har tilknytning til arbeidslivet. Dersom du har innspill til temaer eller foredragsholdere hører vi gjerne fra deg. Størst er de årlige kursene i arbeidsrett som går hver vinter og vår. Arbeidsrettens grunnlag og reguleringsformer, hva skjer i kongsvinger vi tar også for oss grunnleggende temaer som lønn.

Du vil lære å anvende arbeidsrettslige regler i praktiske tilfeller og fremstille arbeidsrettslige emner skriftlig.Tron Løkken Sundet, arbeidsretten, advokat, tarjei Thorkildsen, advokatfirmaet bahr.