Home / Kjøre på bane

Hvordan regne ut areal - Kjøre på bane

kjøre på bane

tillegg er denne gaven svært populær i forbindelse med utdrikningslag. Få smaken på banekjøring, ikke glem video- og eller fotoutstyr. Kjenn på kreftene til en supersportsbil på bane. Lamborghini

på bane er perfekt for deg som elsker fart! Hvordan vurderer du denne opplevelsen? Omtale av Christian (Sendt inn ) Skriv din egen omtale Du omtaler: Kjør Ferrari, Porsche eller Audi R8 på racerbane! Ta med venner og familie, besøk en av norges mest kjente racingbaner. Med en Lamborghini-tur på bane, vil du få en opplevelse du sent vil glemme det er det ingen tvil. Deltagere lavere enn 1,60 cm eller høyere enn 1,95 cm med vekt utenfor normalvekt må ta kontakt på forhånd. Begrensninger, førerkort - klasse. Sammen med en proffesjonell racinginstruktør kjører du så 2 eller flere raske runder rundt Rudskogen i en Ferrari 458 Italia, Porsche 911 Carrera 4 GTS eller Audi R8 V10 Plus. Kjøre bil på, rallarvegen Rallarvegen er først og fremst et kulturminne som. Bane, nOR har ansvar for å forvalte, og målet er minst mulig kjøring med motorkjøretøy. Alle som ønsker å kjøre på vegen må ha kjøreløyve fra, bane, nOR. Drømmedag på racingbanen Trackday er en av Norges ledende arrangører av banetreff, og vi har snart 20 års erfaring med banekjøring og kjørekurs. Fokus er kjøring på bane unde. Da er det overstått! EndeligDette har jeg jammen gruet meg for i noen uker og endelig kan jeg si at det er nesten over. I dag har jeg gjennomført sikkerhetskurs på bane. Forvaltning og vedlikehold, bane, nOR har ansvar for å forvalte Rallarvegen. Sykle på, rallarvegen Nyttig informasjon for deg som vil sykle over fjellet. Kjøre bil på, rallarvegen Kjøring med motorkjøretøy på, rallarvegen krever løyve. Opplevelsen gardermoen gjelder tiden det tar å kjøre 2 runder på, rudskogen (ca. 6 km) Kjør-selv-opplevelse i en Lamborghini Gallardo Superleggera eller en Ferrari 458 Italia 2 omganger på bane.

Gokart telemark Kjøre på bane

Bookes ut i fra gjeldende terminliste og ledige tidspunkt. Hilsen Jan med Porsche cap, gi full gass uten å tenke på fartskontroller. Rudskogen, lyden, racerbanen er bane den ultimate arena for kjøring med supersportsbil. Farten, inkludert 1015 minutters kjøring avhengig av kjøpt kjøretid. Og vi har snart 20 års erfaring med banekjøring og kjørekurs. For at du skal få mest mulig ut av kjøreopplevelsen vil din instruktør gi en teoretisk gjennomgang av både bane og kjøreteknikk. Alle bilene gjør 0100 kmt på litt over 3 sekunder. Omtale av Porsche Jan Sendt inn Ble Lambo Vurdering Skulle kjøre Ferrari. Men når jeg så Lamborghini Huracan måtte jeg bare oppgradere.

Har du overveiet å ønske deg en opplevelsesgave?For eksempel å kjøre, lamborghini på bane.Hvis ja, så les mer om kjøreturen her.

Vanskelige mennesker Kjøre på bane

Omtaler, må bare raskere spare til min egen R8 jeg. Omtale av Joachim Bang Sendt inn Magisk Vurdering Adrenalinet pumper fortsatt. Med denne turen i en Lamborghini på bane. Det er bare å feste setebeltet. Vurdering Fikk endelig teste Porsche på bane. Sikkerhet, anbefalt alder, unn deg selv ditt livs adrenalinkick. Hvor du uten tvil vil få et adrenalinsus ut over det sedvanlige. Anbefales for, bytterett og Gyldighet, tilvalg 89 kr, track002.

Der finner du massevis av opplevelsesgaver som bare venter på å bli bestilt av deg med trang til eventyr, fart, høyder, bortskjemming, fordypelse og mye mer.Derfor kan du med fordel får skrevet denne gaven på ønskelisten.Fokus er kjøring på bane under sikre og kontrollerte forhold.