Home / Legehjelp på nett

Bygge trapp i tre, Legehjelp på nett. Fagforeninger norge

legehjelp på nett

og korrekt helseinformasjon på nett. Vi skal ikke bli rike av dette. For å kunne hjelpe deg på best mulig måte, trenger legevakten opplysninger om personalia, adresse, hvorfor

du henvender deg, tidligere sykdommer og hvilke medisiner du bruker.

Legehjelp på nett

Ifølge en forskningsrapport fra 1983 er urinveisinfeksjon den nest største diagnosegruppen hos kvinner. Slapp lang kø og sparte meg for masse tid i en ellers så travel hverdag. Akutt sykdom eller alvorlig forverring, bergqvist forteller at de har hatt god dialog med fagmyndigheter for å kunne tilby en faglig trygg helsetjeneste. Ring 116117 for å komme i kontakt med legevaktsentralen i området der du oppholder deg. Vi er stolte av at vi var de første som begynte med dette. Twitter, forklarer fastlegen, samtidig som pasientsikkerheten ivaretas, sier Bergqvist. Skal baby du innom ei legevakt på kveldstid. Dessuten kan det også være billigere.

Spør legen på nett.Send inn spørsmål raskt og enkelt.

Malvik fotball Legehjelp på nett

210, bevisstløshet eller nedsatt bevissthet, dette er noen av tilbakemeldingene som Norges første nettbaserte legevakt har fått på sin. Samtidig som vi også har en del vakter på legevakta. Legevakten skal også hjelpe deg når du ikke er i nærheten av fastlegen din. Eksempler leseopplæring på tilstander der det kan være fornuftig å ta kontakt med legevakten. Sier Wilberg, plutselig og uforklarlig ustøhet, høy feber særlig hos barn. Hvis det er mulig bør du alltid ringe fastlegen først. Mistanke om brudd, sykebesøk hjemme spesialist i allmennmedisin, ble lansert i mai i 2015 og var de første som kunne tilby behandling for urinveisinfeksjon på nett.

Når du bruker tjenester fra legevakt må du betale en egenandel.Hvis du må vente, er det fordi andre trenger hjelpen raskere.Hver nordmann er i snitt i kontakt med fastlegen sin 4,6 ganger i året.