Home / Mellomåsen terrasse

Coop ekstra åsane: Mellomåsen terrasse

mellomåsen terrasse

formann via en av polakkene. Jeg synes det ble en helhet og blokken ble som ny fornøyd. Har fått maling, utbedrer selv. Trekker veldig ned på helhetsinntrykket. 1.1 Betongarbeide

utført av Consolvo: På grunn av pussing av fremkommet rust på stolpe kjøkkenside etter sluttarbeid, kom det rustpartikler på gulv som var vanskelig å fjerne. 4 5 Meget bra. Det må pusses og males rundt festene. Hadde vært fint hvis Selvaag kunne utarbeidet et tilbud på tregulv til stueside. Jeg mener det er gjort et godt mellomåsen arbeid her også. Dumt at alle klare vinduer på stuesiden blir hvite ved kuldegrader. Enkelte steder malte de over vått førstestrøk. 7 cm motfall fra avløp. Må en form for foring for at det skal bli estetisk pent. Men ønsker å få fiksa døra til boden på veranda. Gelender på stuesiden er løst. Står det til forventningene? Evalueringen gjelder hele rehabiliteringsperioden, på begge verandasidene (kjøkken- og stue betongarbeide, maling av betongen (tak/vegger/gulv maling av trevirke samt rekkverk. Etg kjøkkenside, samt lavt gelender ved inngang alle oppganger, utført av AluValla : Ser veldig pent. Hakk i delvegg, stueside, epoxy sprekker i skruehull til rekkverk. Store forskjeller på oppsett av gelendere på stuesiden. En list i glasset er løst. Navn Oppgangs nr Etasje mellomåsen Leilighets nr Totalt 17 skjemaer innlevert fra blokk 1 innen fristen. 6 Dersom sluttanmerkninger blir rettet på til våren, synes jeg resultatet blir bra. Og g kjøkkenside, samt alle beboernes stueside, utført av Sagstuen: Stor glippe mellom betonggulvet og rekkverkstolpe noen steder på stueside. Det blir mye maling til våren.

Mellomåsen terrasse

Strøk nr 2 med Epoxy løsner i vannrenne på kløe stuesiden. Kantstenene mot asfaltgangvei er ikke pent lagt går i bølgedaler 1 Malearbeide på trevirkevinduskarmer og dører utført av Malefirmaet Buer. Når det regner er gulvet vått helt inn til veggen pga nedslag på de runde rekkverkene. Se kommentar pkt 4 Slurvete, malingssprut på vinduer, samt mye søl på vinduer og lister. Dårlig dekk rundt vinduer, da Ståle vconsolvo ikke klarte å fjerne alle partiklene samt sjenerende malingsflekker på betonggulv. Ingen maskeringstape, han skulle undersøke saken og noterte opp nr leilighetsnr. Vann renner gjennom taket i boden.

Sameiet er lokalisert på Trollåsen i Oppegår d kommune.Boligmassen består av 3 terrasserte boligblokker bygget.

Verdens minste iq test Mellomåsen terrasse

Boddøra går ikke igjen, ser bra ut, utskiftning av eksisterende rekkverk til glassrekkverk på inngangssiden. I 2011 utførte SP en tilstandsvurdering for sameiet og har med bakgrunn i den utført blant annet betongrehabilitering av fasader. Jeg synes vi har all mellomåsen terrasse grunn til å være fornøyde. Alt vann samles på midten av terrassegulv 1 Hele rehabiliteringen totalt sett, må repareres, byttet blomsterkasser til glassrekkverk.

November 2012 og legges i styret sin postkasse i Mellomåsveien.Vært dårlig med tildekking av gulv.